diumenge, 6 d’abril del 2014

PROJECTE MONTSERRAT (TROBADA PRESENCIAL)

Divendres passat vam haver de matinar. Les dues classes de 5è vam anar d'excursió a Montserrat. Era el dia de la trobada presencial  de totes les escoles que durant aquest curs hem participat en el projecte "Montserrat, un munt d'aventures". Érem més de 1000 nens i nenes!

Estàvem impacients per arribar! Tants dies esperant aquesta activitat! Tanta preparació a l'escola! Portàvem el ciri ben guarnit, la pregària preparada i el ball per l'espai gresca molt assajat, TOT A PUNT!

El dia ens va acompanyar, vam poder fer un munt d'activitats diferents. Potser el que més ens va agradar va ser poder veure com és l'escolania i com viuen els escolans, entre setmana lluny de les seves famílies.

També vam visitar el museu i vam aprendre com entendre una obra artística a través de la contemplació d'un paisatge de Joaquim Mir.

Va ser molt emocionant pujar a fer el petó a la Mare de Déu i oferir el nostre ciri i la pregària al cambril, situat darrera la Moreneta. Feien goig els ciris de les escoles participants!

En Marc -l'escolà que ens ha fet de guia durant tot el projecte- ens va regalar un plat de ceràmica decorat per ell mateix. El lliurarem a la directora de l'escola (la germana Maria Rosa Riba) perquè decideixi en quin lloc ha d'estar situat.

També vam tenir estonetes de joc i esbarjo a la zona de l'espai gresca, on podíem veure les actuacions de les altres escoles.

Retrobar-nos amb en Marc ens va fer molta il·lusió, teníem tantes anècdotes per compartir...Ell juntament dos escolans més -el Víctor i l'Ot- ens van ajudar durant tot el dia. Ens van acompanyar a totes les activitats. Va ser una tranquil·litat comptar amb ells.

Mireu, mireu! Quantes coses vam fer!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada