dimarts, 12 de maig del 2015

VIATGE A L'INTERIOR DEL IOGURT

Els alumnes de 5è i 6è de primària hem visitat la fàbrica Danone. Hem conegut de primera mà el cicle  i la transformació dels productes làctics fermentats i també les normes de seguretat i higiene d'una fàbrica industrial alimentària. Hem recordat la importància de prendre làctics diàriament per a la salut dels nostres ossos.

Ens han explicat moltes coses que no sabíem sobre Danone, com per exemple: qui la va fundar , d'on ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l'elaboració del iogurt, com eren i on es venien els iogurts antigament...

Ha estat interessant veure la fàbrica per dins. Per acabar hem dissenyat l'envàs d'un iogurt. Ah! I ens han convidat a esmorzar i abans de marxar ens han donat a tots un lot de productes! Ja tenim iogurts per tota la setmana!!!




























































La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar! - See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuna planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar! - See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària. - See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf
Els passats dies 14 i 21 de novembre els alumnes de 3r i 4t de Primària vam visitar la fàbrica Danone on vam conèixer de primera mà el cicle de producció i transformació dels productes làctics fermentats, així com les normes de seguretat e higiene d’una planta industrial alimentària.
La Georgina i el Joan ens van estar explicant moltes coses que potser desconeixíem, com per exemple: qui va fundar Danone, d’on li ve aquest nom, com es diuen els dos ferments que fan possible l’elaboració del iogurt... Finalment, els alumnes i mestres vam haver de passar una prova final que, exitosament, vam superar!
- See more at: http://escolashalom.com/content/cicle-mitj%C3%A0-visita-la-f%C3%A0brica-danone#sthash.DozCxdkQ.dpuf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada