divendres, 29 de gener del 2016

Sant Enric i DENIP 2016

Enguany el dia de Sant Enric l'hem passat a l'escola, fent diverses activitats. Només començar el dia, ens vam reunir TOTS al pati d'Infantil per commemorar el DENIP (Dia Escolar de la No violència I la Pau).
Es celebra el 30 de gener, però enguany és dissabte i per això vam aprofitar reunir-nos per Sant Enric i demanar-li al voltant d'una olivera que ens ajudés a portar la PAU arreu, sense fer servir la violència. Ho vam fer alçant les nostres mans amb guants blancs, escoltant la cançó Trista de Lourdes Borrell, himne oficial per la pau d'Unesco Catalunya.

I no vam parar de cantar, ja que tot cicle mitjà i superior va preparar una cançó sobre Sant Enric per cantar-la i ballar-la al "Show de Sant Enric" que vam fer a última hora del matí. Les cançons van ser tan diferents i cada una tenia quelcom d'especial que el jurat va haver d'adjudicar una menció a cada una.
La tarda la vam dedicar a fer sessió de cinema els de 6è i de piscina els de 5è.
Per cert famílies, sabeu que dins de la capella tenim un nou espai d'oració? Per Sant Enric també hem estrenat un nou oratori!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada