diumenge, 12 de febrer del 2017

Treball cooperatiu: "Els nostres sentits"...ja som una mica més experts!

Abans de Nadal els alumnes de 5è vam formar equips de treball d'experts i vam investigar sobre els 5 sentits, les neurones i el Sistema Nerviós. 
Hem dedicat força estones de treball a l'aula: coordinant-nos, treballant la competència digital, elaborant els murals o powerpoints. En definitiva, preparant l'exposició del treball. Últimament hem pogut presentar el nostre resultat. Els diferents membres de cada grup hem parlat, hem introdduït conceptes en llengua anglesa i francesa, hem exposat, hem perdut una mica més la timidesa, ens hem esforçat, hem fet teatre o hem portat objectes relacionats; fins i tot un ésser viu: la tortuga "Messi". Aprenem a interactuar entre nosaltres, a esforçar-nos, a aprofundir en el sentit que ens ha tocat. 
Les professores, com a jurat i ajut, ens han corregit errades de diferents tipus per tal de poder millorar i aprendre de cara als propers treballs engrup. Ja tenim una notícia: pel proper treball, els grups estaran formats per alumnes de 5è A i 5è B. Què important és aprendre amb l'altre i de l'altre. "Obrim fronteres", estem creixent!!







































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada