diumenge, 15 de març del 2015

Amics de Jesús en acció!

El dijous 12 de març els de 5è vam viure una gran experiència: "Amics de Jesús en acció". 
Des de primera hora del matí: les 8h!! tots ben puntuals vam agafar l'autocar que ens va portar fins a la casa d'Espiritualitat que tenen les germanes Teresianes a Jesús, Tortosa.
Allà estàvem convocats tots els alumnes de 5è de 8 escoles de la Fundació: Zaragoza, València, Tortosa, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Bellvitge, Ganduxer i nosaltres.


Després d'esmorzar i deixar les motxilles, vam començar la presentació desitjant-nos un bon dia i formant un immens arc de Sant Martí, on cada color era format per una escola. Llavors, ens van unir amb grups per començar a conèixer els nostres companys de fora. Seguidament vam formar els grups pel número i color que portavem a les acreditacions. Vam entrar a la capella, érem gairebé 400 persones i vam estar en silenci, escoltant les reflexions, cantant i agraint a Sant Enric que coneix Jesús a través de Santa Teresa.







En acabar la celebració, amb els nostres grups vam realitzar diferents proves d'una gran gimcana repartides pels diferents espais exteriors de la casa d'espiritualitat. I és que durant tot el dia va fer un dia fantàstic: molt de sol i gens de vent! Cada prova tenia un valor com a nom, el qual s'havia de treballar jugant!

Va arribar l'hora de dinar i de compartir les experiències amb els altres companys de classe. S'acostava el final i no teníem ganes de marxar! Això sí, abans d'acomiadar-nos vam ballar una gran flashmob amb l'himne modern de Santa Teresa. I es que ens va donar temps per a tot.

 


Teníem tantes energies que ben poquets ens vam adormir a l'autocar i només baixar ja vam voler compartir l'experiència de ser Família Teresiana amb els nostres pares!!

Ens ha agradat molt conèixer nens i nenes com nosaltres d'altres escoles. Durant les últimes setmanes havíem preparat les presentacions i les expectatives que esperàvem de la trobada per penjar-les en aquest bloc
Ara ens proposen contestar un petit qüestionari de valoració, cliqueu aquí.

Encara no heu vist els vídeos?
Aquí els teniu:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada