dijous, 19 de març del 2015

ENIGMES PROPOSATS PER ALUMNES DE 6È

Hola! Som un un grup de noies de 6è.  Us proposem uns enigmes perquè penseu una estona i us divertiu. Us animeu a resoldre'ls i a enviar-li les respostes a la Mireia via plataforma? Va! Ànim!


Digueu-nos també quin us ha semblat més difícil! Hi haurà premi!




Irene Cuixart: Va de fronteres


  • Un avió cau en la frontera d'Espanya i França. On s'enterraran els supervivents?


Marina Moncada: El Llum veritable

  • En una casa de dos pisos trobem tres interruptors de llum en el primer pis i en el segon pis hi trobem una bombeta. Volem descobrir quins dels tres interruptors encén la bombeta, però només podem pujar una vegada al segon pis per comprovar si la bombeta s'ha encès. Com ho podem fer?
ATENCIÓ! No podem sortir de casa ni mirar el llum reflectit enlloc. L'única manera de comprovar-ho és pujant al pis de dalt.


Gisela López: El conductor d'autobús

  • Ets conductor d'autobús i avui condueixes un autobús de la línia 24. Reculls 10 persones i en baixen 4, reculls 15 i en baixen 7, pugen 9 persones més. De quin color té els ulls el conductor?


Carla Padrol: Família nombrosa.

  • La Maria té un germà que es diu Joan. En Joan té tants germans com germanes. La Maria té el doble de germans que de germanes. Quants nois i noies hi ha a la família?


Júlia Deu i Àfrica Grandes: Per pensar una estoneta!

  • Imagineu un cotxe sense cap tipus de llum, els fanals del carrer estan apagats i no surt cap mena d'il·luminació dels aparadors. Un gat negre creua el carrer i, tot i això, el conductor aconsegueix frenar a temps. Com ha vist el gat?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada