dimarts, 14 d’abril del 2015

DESIGN FOR CHANGE A 5è

Aquesta setmana hem començat a 5è el projecte "DESIGN FOR CHANGE". Es tracta d'una iniciativa internacional on participen més de 35 països i al voltant de 25 milions de nens per canviar una mica el món a partir de l'entorn. 

Nosaltres, després de donar una volta pel barri i de pensar i dialogar molt,  vam exposar una sèrie d'iniciatives de tota mena.  Vam votar i va guanyar la idea de fer un projecte amb persones amb discapacitat intel·lectual. Llavors, mans a l'obra! Vam preparar per aquesta setmana tot un seguit d'activitats amb persones de l'escola Sant Guillem, que és un centre ocupacional del carrer Grassot.

I avui ha estat el gran dia. Els hem conegut i hem fet un taller manual-musical amb ells. Hem construït unes maraques i hem cantat i ballat tots junts una cançó preparada especialment per a ells. 
Les fotos ho diuen tot!També hem fet amb ells un taller informàtic. Hem preparat una sèrie de jocs per fer amb  amb l'ordinador. Alguns eren una mica difícils i els hem hagut d'ajudar una mica. A la tarda hem valorat el treball fet durant el matí. Volem compartir  amb vosaltres algunes de les nostres opinions:

"PER A MI HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA" (LARA)

"HA ESTAT INOBLIDABLE I HO RECOMANARÍEM A TOTHOM" (GISELA I LAIA)

"EL XAVI NO PARLAVA MOLT PERÒ M'HAGUÉS AGRADAT QUEDAR-ME MÉS ESTONA AMB ELL" (PAULA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada