divendres, 17 d’abril del 2015

Final de setmana del DESIGN FOR CHANGE

Hem arribat a l'últim i emotiu dia de la fase "actua" del projecte Design for Change de 5è.
Avui els companys i companyes del Sant Guillem han vingut a l'escola. (Tot i que ahir, gràcies a la sorpresa final de la pluja,  ja van conèixer el teatre).



Aquesta vegada han pujat al pati per fer activitats esportives. Ens hem dividit en quatre grups i hem jugat a bàsquet, a cadenes, a tir lliure a la cistella de bàsquet, a fer relleus per parelles, amb indiaques... Hem gaudit de l'esport i ha estat genial perquè també ha vingut BTV a gravar la nostra experiència pel programa Catakrac! Així més nens i nenes coneixeran el nostre projecte!!







I després de fer exercici hem realitzat un bon esmorzar que havíem preparat a primera hora del matí, amb menjar apte per celíacs i tot, ja que sabíem que alguns companys del Sant Guillem no podien menjar gluten. A les classes, amb els estómacs plens hem cantat tots junts la nostra cançó.




I com que ens havíem quedat amb ganes de cantar, hem baixat tots al teatre per fer un gran karoke amb les cançons que més ens agraden, a nosaltres i sobretot als del Sant Guillem. Poc a poc, ens hem anat animant i a les últimes cançons ja no hi cabíem a l'escenari!!



 



Per acabar un emotiu comiat i els hem regalat les polseres que hem estat fent aquest dies més un clauer de l'escola. Els sentiments a flor de pell!! Aquesta setmana ha estat molt vivencial i hem après moltes coses que no surten als llibres. Ara toca difondre el projecte i compartir els lligams que hem fet.



 



 Continueu ben atents, perquè això no s'ha acabat!

2 comentaris:

  1. Ha estat un projecte molt vivencial, bonic i especial. Els nens i nenes de 5è han mostrat molt bona resposta i han manifestat que són persones empàtiques, solidàries i amb un alt grau de sensibilització amb les persones amb discapacitat. De ben segur que aquest "Design for Change" deixarà petjada en els seus cors i també en els nostres.

    Ho heu fet molt bé, alumnes de 5è A i 5è B! Els professors us felicitem!
    (LAURA NIN)

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats! Em sembla una iniciativa molt maca...La societat és diversa i és positiu educar els nostres fills i alumnes en la diversitat. Gràcies per mostrar aquest sensibilitat envers el tema de la inclusió.

    ResponElimina