dissabte, 12 d’octubre del 2013

Apadrinem un company de 1r!

Aquest curs tenim un nou lema de Pastoral que ens acompanyarà fins al final, "Junts podem transformar la nostra realitat". A les estones de Quart d'Hora treballem aquesta frase i des dels primers dies de curs que estem treballant en la confecció d'un cub propi, personal, com a part d'un tot.
Doncs bé, els alumnes de Cicle Superior hem elaborat ja aquest cub i ja el tenim construït, el qual guardarem, cuidarem i jugarem durant tot el curs.

Però ara ve el millor. El divendres, els alumnes de 6è vam ajudar a construir el cub als nostres companys de primer de Primària, ja que els costava una mica poder elaborar el seu propi cub. Va ser una estona molt xula, ens vam presentar, ens vam asseure al seu costat, vam intercanviar coses sobre el que havien fet al cub i ens vam posar mans a la feina...

Voleu veure-ho? Quan ens vam despedir també va ser un moment molt bonic, sabíem que a partir d'aquell moment els companys de primer i nosaltres mantindríem una altra relació, més estreta, de padrí a fillol i a l'inrevés.






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada