dimecres, 16 d’octubre del 2013

CELEBREM SANTA TERESA!!

MOLTES FELICITATS, TERESA!!

El dimarts dia 15 d'octubre hem celebrat de manera ben especial el dia de Santa Teresa. Ho hem passat molt bé i ha estat un dia ben diferent!!

Vam començar el matí trobant-nos Infantil i Primària a la capella de l'escola. Allà, vam construir un mural gegant de Santa Teresa a partir de petites peces pintades per les diferents classes d'Infantil i Primària. Va quedar molt xulo!! I aquest mural el vam penjar a la nostra façana!!

Vam celebrar una eucaristia molt bonica i ens han regalat una polsera on hi diu "La força d'un somni", en motiu del V Centenari del naixement de Santa Teresa. I els més petits havien tingut ja la tarda anterior un globus amb la imatge de Santa Teresa.


















Després, tots i totes, vam poder jugar a uns jocs que ens van preparar molt bé els alumnes de 6è. En aquests jocs ens vam trobar companys de totes les edats i els més grans havíem de tenir cura dels més petits. Ho vam passar molt bé. Vam jugar a les bitlles, a la xarranca, a fer punteria, curses de relleus, taller de maquillatge, fer parelles amb imatges de Santa Teresa i a encistellar una pilota. 























I per la tarda....festa, música i xocolatada amb tots els companys d'Infantil i Primària!! Va ser una tarda ben alegre!!








Finalment, els profes van repartir xocolata i melindros al carrer!!! Sí, sí, al carrer!! Volien compartir l'alegria d'un dia tan especial.

GRÀCIES A TOTS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada