Després de passar una bona nit, tot i que alguna habitació estava "animada" a les dues de la matinada, i d'un bon esmorzar hem començat les activitats.
Hem anat cap a Palamós i allà hem fet diverses activitats: jocs esportius a la zona de la platja i també una activitat molt xula anomenada "cuiners a bord" a l'Espai del peix de la llotja de Palamós. Es tractava de fer una fideuà pas a pas: hem fet la picada, ratllat el tomàquet i netejat el peix (això últim ens ha fet una mica d'angúnia perquè havíem de treure-li el cap i deixar-lo a punt per posar-lo a la paella).
Seguint les instruccions dels cuiners professionals hem començat a preparar la fideuà i l'hem posat al foc. Després quan ja estava cuita, l'hem pogut degustar. Estava molt bona!! Ha estat divertit ser Masterchefs per un dia!!!
Segur que la fideuà estava boníssima!!! Bon profit!!!
ResponEliminaFamília Estorch Hernández
Aquesta activitat de cuina ens sembla fantàstica. Fideuaaa!!! Boníssimaaa!! Ja tenim ganes que la poseu en pràctica quan arribeu a casa!!
ResponEliminaEsperem que us hagi aprofitat d'allò més!