dilluns, 27 d’abril del 2015

SANT JORDI A L'ESCOLA

Dijous passat vam celebrar a l'escola el dia de Sant Jordi amb activitats diverses. Al matí els alumnes de 5è vam anar a visitar els nostres companys del Sant Guillem. Ells, amb l'ajuda de les seves mestres, havien muntat una parada molt a prop de la nostra escola i allà venien roses, punts de llibres... Es van posar molt contents amb la nostra visita i nosaltres vam col.laborar comprant cosetes a la parada.






A final del matí tot el cicle vam assistir a una representació de la llegenda de Sant Jordi. Estava preparada per un grupet de companys de primària del grup de Teatre. Ho van fer molt bé i amb expressivitat. Per nosaltres va ser una manera de recordar aquesta bonica llegenda popular.









I a la tarda: JOCS FLORALS! Quins nervis! Quins serien els guanyadors? El jurat ens va comentar que la decisió no havia estat fàcil ja que hi havia composicions de molt nivell. 

Volem felicitar els nostres companys Lara Bolaños, Alèxia Tejero, Àfrica Grandes i Èric Grandes ( van guanyar els primers premis) I també Irene Cuixart, José Luís Miquel, Adrià Valmala i Paula Guerrero (van aconseguir accèssits). 
Moltes felicitats i seguiu escrivint ja que ho feu molt bé!














QUINA DIADA DE SANT JORDI MÉS ESPECIAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada